Kattenbroek 14 - 2650 Edegem
+32 473 70 84 35
info@hondentrim.be

Prijzen

Info

We werken enkel op afspraak, bij te laat komen zijn we genoodzaakt u een nieuwe afspraak te geven mits we met een strak schema werken. Afspraken die niet worden nagekomen (no-show) of laattijdige annulatie (korter dan 24u.) zal een vergoeding worden aangerekend. 

Al deze prijzen zijn richtprijzen, deze zijn berekend aan een tarief van € 40,00 /uur.  U betaalt niet de tijd dat uw hond bij ons verblijft maar hoe lang we aan uw viervoeter werken. Wassen, oren reinigen en nageltjes knippen zijn in de prijs inbegrepen.  Honden die op vraag van de klant niet gewassen worden betalen dezelfde prijs.

Wat de ruwharige honden betreft: deze worden volledig met de hand geplukt maar kunnen daardoor niet gewassen worden omdat er door het trimmen kleine gaatjes in de huid komen te zitten en de shampoo eronder kan geraken. Eerst wassen is ook geen optie want dan is de vacht te zacht maar dit kan wel een week na de trimbeurt al is dit meestal niet nodig. De ruwharige die geschoren worden ondergaan wel een wasbeurt. Indien u beschikt over een ras niet vermeld in bovenstaande prijslijst zoals bijvoorbeeld een kruising kunt u als referentie kijken naar een soortgelijk ras. 

Extra's kunnen worden aangerekend voor: 

  • Honden die groter of zwaarder zijn dan de ras-standaard
  • Knopen/klitten/vilt
  • Vlooien
  • Moeilijke/onhandelbare/agressieve honden
  • Andere bewerkingen op vraag van de klant
  • Hondjes die te lang niet naar het salon geweest zijn
  • Vlooienbad

Nog leuke weetjes... 
Ik leg voor mezelf in het salon de lat graag hoog en wil dus dat alle hondjes perfect afgewerkt naar huis gaan. Niets is leuker dan een tevreden baasje! Wees dus niet verlegen als je speciale verzoeken hebt zoals strikjes in de oren, een speciale shampoo tot zelfs gelakte nageltjes... alles kan!

Onze prijslijst 2021