Kattenbroek 14 - 2650 Edegem
+32 473 70 84 35 (Opgelet: enkel huidige klanten).
info@hondentrim.be

Over ons

Ik ben Vanessa, zaakvoederster van “Groom & Care”.  Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met dieren wilde werken.  Als een echte hondenliefhebber maakte ik daarom van mijn passie mijn beroep.  In 2016 begon ik aan de opleiding tot hondentrimmer.  Hiervoor ging ik stage doen bij Anja de Nil (hondentrimsalon “de Poezewoef”, een krak in het vak, die me de kneepjes van het hondentrimmen leerde. 

In 2018 behaalde ik mijn diploma en opende ik mijn eigen trimsalon “Groom & Care”.  Met veel liefde en passie voor mijn job zorg ik graag voor kwaliteitsverzorging en streef ik steeds naar perfectie zonder hierbij het welzijn van de diertjes uit het oog te verliezen.

Om steeds helemaal bij te blijven met de nieuwste werkwijzen, materialen en producten volg ik ook geregeld bijscholingen.  Zelf organiseer ik ook, samen met Anja, geregeld een workshop of lezing. Hierbij komen we samen met collega-hondentrimmers om kennis uit te wisselen en ervaringsgericht bij te leren.

Ondertussen bestaat “Groom & Care” uit een heus team en word ik bijgestaan door Anja de Nil en Roxane Geulleaume (tevens hondengedragstherapeut “Rox & Dogs”).  Zo kunnen wij nog meer inspelen op de noden van onze klantjes en houden we de wachttijden beperkt.  Een tevreden hond = tevreden baasje.

 


 

Ik ben Roxane Geulleaume en 1 van de leden van het Groom & Care team!

Als hele grote dierenvriend en assisteer ik Vanessa graag met de zorg voor uw lieve viervoeter!  Van beroep ben ik eveneens gediplomeerd hondengedragstherapeut met mijn eigen bedrijf Rox & Dogs.

Mijn kennis over hondengedrag komt ook steeds goed van pas om de iets angstigere hondjes juist te begeleiden en onze klanten met de nodige tips en advies te ondersteunen. 
Ik hou ervan om jullie hondjes te toiletteren en met een mooi resultaat naar huis te laten gaan.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie mee te mogen ontvangen in het trimsalon, waar we jullie hondjes met veel liefde zullen verzorgen.

 


 

Mijn naam is Anja De Nil.  In 1995 ben ik op leercontract gegaan als hondentrimster. Ik werd opgeleid door Lewi Carinne.  In 1998 deed ik mijn eerste knipwedstrijd, met een mixed breed, terwijl ik nog naar school ging en behaalde een 2de plaats.

Na mijn schooltijd en een paar jaar fulltime gewerkt te hebben in het salon, ben ik bij verschillende hondentrimmers gaan werken (waaronder De Munter Ronny en Kitty Ponnet) waarvan ik veel heb geleerd. Sinds 2004 ben ik dan ook een eigen zaak gestart.  Ook heb ik mij al meerdere malen bewezen op knipwedstrijden waardoor ik sinds 2007 deel uitmaak van het Belgisch Grooming Team.  In 2009 behaalde ik dan ook de titel van Belgisch Kampioene.  Hieronder kan u mijn palmares bekijken:

⦁ Belgisch kampioenschap 1998, mixed breed, 2de plaats, beginnersklas
⦁ Belgisch kampioenschap 2004, mixed breed, 1ste plaats, open klas
⦁ Golden Groomer 2005, poedel, 1ste plaats, open klas
⦁ Best kindness award 2006
⦁ Belgisch Europees kampioenschap 2007, pure breed (Bichon frisé) 2de plaats, open klas
⦁ Belgisch Europees kampioenschap 2007, poedel, 2de plaats, kampioenklas
⦁ Groomania 2007, pure breed (modelpop) 3de plaats
⦁ Pragobest international 2007, poedel, 1ste plaats, kampioenklas
⦁ Ciseaux d'or 2007, poedel, 2de plaats, open klas
⦁ Ciseaux d'or 2008, poedel, 3de plaats, kampioenklas
⦁ German Grooming Masters 2008, poedel, 2de plaats, kampioenklas
⦁ Antwerp Grooming 2008, pure breed (Bichon frisé) 2de plaats, kampioenklas
⦁ Belgisch kampioenschap 2009, Lakeland terriër, 1ste plaats, gambling klas
⦁ Belgisch kampioenschap 2009, poedel, 1ste plaats, kampioenklas
⦁ 17 mei te Genk titel Belgisch kampioene 2009
⦁ Golden Groomer 2009, Welsh terriër, 1ste plaats, kampioenklas
⦁ Ciseaux d'or 2010, poedel, 2de plaats, kampioenklas
⦁ Belgisch kampioenschap 2010, poedel, 2de plaats, kampioenklas
⦁ Silesia groomingshow 2010, poedel, 1ste plaats, kampioenklas
⦁ Belgisch kampioenschap 2012, labradoodle, 1ste plaats, kampioenklas